Koulu

Julkaisija lokakuu 22nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Rhode paikkaa Gardnerin

HIHS:ssa kouluratsastustuomariston puheenjohtajana oleva Irmeli Summanen on pitänyt yllä hyvää vauhtia. Eilen sairastuneen Andrew Gardnerin tilalle on jo lennätetty Saksasta uusi tuomari, Sharon Rhode. “Rhode on neljän…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist