Artikkelit

Julkaisija lokakuu 22nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluratsastajan asu 3750 euroa

Esteratsastaja Anna-Julia Kontion laskettua Oslossa hänen kilpailuasunsa maksavan noin 2000 euroa pyysimme kouluratsastaja Mikaela Lindhilta vastaavaa räknäystä. Lindhin lopputulos on 3750 euroa eli lähes kaksi kertaa Kontion…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist