Este

Julkaisija lokakuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Vänskä tänään Deauvilleen

Ensimmäisenä suomalaisena ammattivalmentajana Ranskan laukkaurheilun pyhätössä Chantilly’ssa työskentelevä Laura Vänskä on tulevat kolme päivää Deauvillessa huutokaupoissa. Vänskä aloitti valmentaja Nicolas Clementin “oikeana kätenä” Chantillyssa kolme kuukautta sitten.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland