Este

Julkaisija lokakuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Isaac du Jonquet lähti tänään

Toistaiseksi ainoa suomalaiselle MC-osakilpailuvoiton hypännyt hevonen, ruuna Isaac du Jonquet, jouduttiin laittamaan tänään pois. Isaac du Jonquet (Laeken – Jasmin) oli 19-vuotias. Sen heikko kohta olivat koko sen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist