Koulu

Julkaisija lokakuu 17th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Valegro Rioon, Uthopia Olympiaan

Charlotte Dujardin kertoi eilen perjantaina Oslossa uutisen heille, jotka suunnittelevat jälleen jouluostosmatkaa Lontooseen. Olympiassa hänen allaan ei nähdä Valegroa (Negro – Gershwin) vaan Uthopia (Metall – Inspekteur).…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland