Este

Julkaisija lokakuu 17th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Rothenberger kutsui Mikkolan Olivaan

Mitä tämän artikkelin aloituskuvassa tapahtuu? Puhutaan tärkeää asiaa. Kuvassa ratamestareiden ykkönen Frank Rothenberger opastaa Johanna Mikkolaa tekemään radoistaan entistä parempia. Rothenberger on omistanut käytännössä koko elämänsä ratamestarina olemiselle. Hän…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist