Jalostus

Julkaisija lokakuu 17th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Nyt tunnetaan: ori Party Dance

Kaksi päivää ehti harmittaa, etten ollut haastatellut Linnea Ericsson-Careyta ori Party Dancesta (Cajus – Godehard), jonka jälkeläiset ottivat sijat yksi ja kaksi Tanskan kuusivuotiaiden estehevosten mestaruuksissa. Nyt on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland