Artikkelit

Julkaisija lokakuu 15th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Minä, Martin ja Nyppy

Juuri tänään teki mieli pistää Juice Leskisen Syksyn sävel uusiksi. Elämä on kuolemista, kyllä, mutta sitä ennen juoksemista. Juna Helsingborgista Kastrupiin oli myöhässä ja Oslon lennon lähtöaikaa oli aikaistettu 10…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist