Artikkelit

Julkaisija lokakuu 15th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kuorma-autosta kartanoon

Vuosi sitten jouluna kouluratsastaja Omppu Saarinen-Lindberg laittoi porkkanalaatikon hevosautonsa mikroon. Laatikko maistui hänelle ja aviomies Eerolle, vaikka tilaa oli muutama neliö. Tänä jouluna pariskunta syö taas porkkanalaatikkoa, mutta olosuhteet…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland