Este

Julkaisija lokakuu 14th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kuopion komeetta Helsinkiin

HIHS:n kansallisista estehevoslistoista puuttuu enää neljä nimeä. Ne selviävät hallimestaruuskilpailujen jälkeen. Tähän mennessä jännittävimmältä vaikuttaa U25-luokka. Siinä on mukana muun muassa Peppermint Z (Poor Boy – Zandor…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland