Kenttä

Julkaisija lokakuu 13th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kauden päätös – MM:t Ranskassa

Kenttäratsastajien kausi enemmän tai vähemmän ottaa ja päättyy tähän viikonloppuun Ranskassa, missä Sanna Siltakorpi ja Anni Kiviniitty sekä Brittein saarilta tuleva Heli Nännimäinen osallistuvat nuorten hevosten MM-kilpailuun.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland