Artikkelit

Julkaisija lokakuu 12th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Operaatio Rupert von Stekken

Kyvyt esiin-kilpailun aikana Ypäjällä elettiin jälleen kerran keskellä hevosihmisille tuttua vuoristorata-efektiä. Paikalla oli koko “orkesteri” palokuntaa myöten. Tuskin oli Riikka Harjula ehtinyt kuulla valmentamansa oriin Rupert von Stekken…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland