Artikkelit

Julkaisija lokakuu 12th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Lord Costa ja Lodestro parhaat 4-vuotiaat

Nelivuotiaiden hevosten Laatuarvostelukilpailut päättyivät sunnuntaina 11.10. oldenburginhevosruuna Lord Costan (Lordanos – Landor S) voittoon esteillä ja FWB- ruuna Lodestron (Lodestar – Briar) voittoon kouluradalla. Estepuolella Lord Costan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist