Este

Julkaisija lokakuu 10th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ypäjä Jeremy ja Felippe Carrus luokassaan

Kolmivuotiaiden Kyvyt Esiin -finaalien voittajat olivat molemmat syntyneet Ypäjällä: esteillä Hevosopiston kasvattama Ypäjä Jeremy (Cero -Lasino) sai 8,05 ja askellajeissa Carrus Dressagen Felippe Carrus (Florencio I –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland