Koulu

Julkaisija lokakuu 10th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Myös Denzelille paikka HIHS:hun

Liettuan Siauliaissa MC-tasolla kilpaillut Anna von Wendt teki Denzelillä (Don Frederico) uransa parhaan GP-tuloksen 65,78 ja sai kutsun HIHS:hun. von Wendt joutui hieman taistelemaan tuloksensa puolesta, sillä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland