Artikkelit

Julkaisija lokakuu 9th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Missä hevosemme asuvat 2025?

Sanotaan, että ongelmamme on kilpahevosten ja -ratsastajien saaminen yhteen. Tai: onko meillä hevosenhoitajia enää 10 vuoden kuluttua. Varmasti. Sen sijaan tallien taloudesta ei julkisesti olla huolissaan. Olavi Määttä on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist