Artikkelit

Julkaisija lokakuu 8th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Diarado’s Love, osa 6: Hallien haasteet

Lokakuu. Ruotsissa myrskyää. Satu Liukkonen ei pääse Diarado’s Loven kanssa maastoon aivan niin usein kuin haluaisi. Laidunloman aiheuttama ylimääräinen “rentous” hevosesta on kuitenkin poissa, kun kasvattakilpailu Breeders…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist