Koulu

Julkaisija lokakuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kaikki onnistuu: William D 65,00

Yvonne Österholm ja FWB-ruuna William D (Briar – Vivaldi) olivat tänään keskiviikkona elämänsä ensimmäisen GP-ohjelman edessä. Harjoituskilpailuissa Ruotsissa, mutta kuitenkin. Ja tulivat maaliin 65 prosentin tulos kainalossa!…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland