Koulu

Julkaisija lokakuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kaikki onnistuu: William D 65,00

Yvonne Österholm ja FWB-ruuna William D (Briar – Vivaldi) olivat tänään keskiviikkona elämänsä ensimmäisen GP-ohjelman edessä. Harjoituskilpailuissa Ruotsissa, mutta kuitenkin. Ja tulivat maaliin 65 prosentin tulos kainalossa!…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist