Artikkelit

Julkaisija lokakuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

HM.fi / Lokakuu 2015

Syksy: kypsyvien hedelmien aika. Hevosissa, ihmisissä ja tapahtumissa. Horsemail.fi:ssa niitä kaikkia riittää. Horsemail.fi:n muuttuminen syyskuun lopulla osittain maksulliseksi tuntui etukäteen hurjalta askeleelta. Muutos on kuitenkin sujunut paremmin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist