Jalostus

Julkaisija lokakuu 6th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Quarton voitti Ruotsin BP-kilpailun

Kuinka monta vuotta tarvitaan, jotta paikka Ruotsin ratsastusauringossa aukeaa? Yli kymmenen, voisi vastata Yvonne Österholm. Hänelle tuo paikka löytyi kuluneena viikonloppuna Flyingessä. Österholm oli kvaalannut Ruotsin nuorten hevosten mestaruuskilpailuihin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist