Este

Julkaisija lokakuu 5th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ahonen lähti Schockemöhleltä

Petja Ahonen, 23, kävelee Espoon Oittaan rantaa mietteliäänä. Viikko sitten hän lähti Saksan Mühlenistä, missä oli ollut yhdeksän kuukautta Paul Schockemöhlellä nuorten hevosten ratsastajana. “Ihan mieletön kokemus.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist