Artikkelit

Julkaisija lokakuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

HR:ia juhlittiin Virossa ja Pörssissä

Helsingin Ratsastajat (HR) juhli 85-vuotispäiväänsä eilen lauantaina Helsingissä ravintola Pörssissä. Paikalla oli vajaat 150 henkeä – toinen puolikas seuran jäseniä oli samaan aikaan kuka missäkin päin maailmaa. Pörssissä oli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland