Koulu

Julkaisija lokakuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

10 päivää Gaminin kv-aloitukseen

Aurinko paistaa, tuuli käy leppeänä hyvää hedelmää kantaviin omenapuihin. Ja silti: pinnan alla kihisee. Skovlunds Gaminin (Gagarin – Saint Cloud) kansainväliseen GP-debyyttiin on aikaa enää reilu viikko.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland