Este

Julkaisija lokakuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Österholm voittoon Flyingessä

Suomalaiset nuorten hevosten ratsastajat ovat hyvässä huudossa Flyingessä. Yvonne Österholm kirkasti eilisen hopeatilansa tänään voitoksi viisivuotiaiden kouluratsujen luokassa. Österholmin voitto oli kertakaikkinen yllätys. Ratsastaja ja Fiera Girl…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland