Artikkelit

Julkaisija lokakuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hylkykarintien päässä

Viisi vuotta sitten Mira Martonen asteli ulos Hevosopiston pihalta. Valmiina hevosenhoitajana eli unelma-ammattiinsa suunnaten. Matka vei ensin Saksaan, sitten Sveitsiin – mutta päätepisteeksi löytyi Oulunsalo. “Tietty täällä Hylkykarintien päässä on joskus yksinäistä.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland