Koulu

Julkaisija syyskuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hagels Achat tahtoo takaisin

Typerää kuvitella hevoselle ajatuksia. Aivan. Tamma Hagels Achat (Angard – Labirynt xx) kuitenkin näyttää Melinda Ignatiukselle, 23, päivittäin, että haluaa vain yhtä asiaa. Kyseinen asia on työnteko. “Hagels…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist