Artikkelit

Julkaisija syyskuu 29th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Talon kallein mitali

Artikkelikuvassa nauravat nuorten ratsastajien SM-pronssia esteratsastuksessa elokuussa voittanut Johanna Talvio ja hänen äitinsä Hanne. Nauravat siitä huolimatta, että mitalille tuli hintaa enemmän kuin laki sallii. “Cydonia tuli meille…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist