Este

Julkaisija syyskuu 29th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Deusser ja FWB:t HIHS:n täkyinä

Kauden loppuhuipennus kotimaassa, Helsinki International Horse Show (HIHS) on edessä kolmen viikon kuluttua. Helsingin Jäähalliin lähdetään tuolloin katsomaan maailman parhaita esteratsastajia ja parhaita Suomessa kasvatettuja kouluratsuja. Esteratsastuksessa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist