Artikkelit

Julkaisija syyskuu 28th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Toteutunut unelma x 3

Klosterhof Medingenin varsahuutokaupassa tuli mieleen, että myynnissä oli unelmia. Rakennusaineina suvuista syntyvät mielikuvat. Kysyin muutamalta  hevosalan ammattilaiselta, millaisia heidän jo toteutuneet varsaunelmansa ovat olleet. 1) TIINA RISTIMÄKI…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland