Este

Julkaisija syyskuu 28th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Spirit T:n hallikausi epävarma

Lanakenin nuorten hevosten MM-kilpailuista Bonheidenin (Belgia) kahden tähden kilpailuun jatkaneet Eveliina ja Johanna Talvio palasivat kotimaahan tänään maanantaina. Eveliina Talvio päätti kahden viikon kilpailumatkansa mukavasti ottamalla perheen omalla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland