Este

Julkaisija syyskuu 28th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mikkolan vuosi Euroopassa

Mistä saadaan Suomeen huippuratamestareita? Ei mistään, jollei joku ratamestareistamme itse koe asiaa tärkeäksi. Päästäkseen mukaan geimeihin täytyy alkuun olla valmis maksamaan koulutuksesta eli siitä, että pääsee jonkun…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist