Artikkelit

Julkaisija syyskuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kukonharjan luksushommat

Veera Lempisen ensimmäinen kilpailuihin päätynyt kasvatti on viisivuotias FWB-tamma Freedom Friend (Centimor – Laurion). Ypäjällä EBEF-show’ssa Lempisen FWB-orivarsa Luxury Friend (Lissabon – Königin’s Sohn) palkittiin ryhmänsä parhaana…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist