Artikkelit

Julkaisija syyskuu 24th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tasapainoa etsimässä

Keskiviikko 23.9. oli tuhkimotarinoiden päivä. Ensin aiheena FWB-esteruuna Quidamberlake (Quasto – O’Jasper), sitten oldenburgilainen kouluruuna Dressman (Dressage Royal – Sion). Dressman on voittanut kuukauden sisään neljä GP-luokkaa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland