Este

Julkaisija syyskuu 24th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontiolla neljä MC-paikkaa

Anna-Julia Kontion talvi näyttää hyvältä. Oslon ja Helsingin MC-osakilpailujen jälkeen häntä odottavat ainakin Madrid marraskuussa ja Zürich tammikuussa. Kontio antaa ykköshevosilleen Fardonille (Corland – Metzcalero) ja Pacific des…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist