Jalostus

Julkaisija syyskuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Fortumin karuselli pyörii jo

Valtion energiayhtiö Fortum on aloittanut lannankuljetukset talleilta uudemman, puolen vuoden pituisen lannankoepolttolupansa mukaisesti. Järvenpäässä halutaan polttaa talven aikana noin 5000 hevosen tuottama lanta. Anssi Paalanen Fortumilta kertoo,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland