Este

Julkaisija syyskuu 22nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Broända jättää HIHS:n väliin

Tuskin tällaista FWB-estehevoskeskittymää on missään: yhdeksän yksilöä, ja kaikki kilpauralla. Eikä olla Suomessa vaan Hollannissa lähellä Tillburgin kaupunkia. Hevosista on vastuussa Pohjanmaalta Euroopan-retkilleen lähtevä Emma Broända. Broända…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland