Koulu

Julkaisija syyskuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Sini Solina 65,74 ja Dressman 70,07

Suomalaisomistuksessa olevat kouluhevoset olivat eilen lauantaina liikenteessä Saksassa. Donaueschingenissä oli Sini Solina (Falkaland – Goodman) kahdeksas, Bad Segebergissä otti Dressman voiton. Kilpailut ja tulokset eivät ole suoraan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist