Koulu

Julkaisija syyskuu 19th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mikaela Lindh ratsastaa HIHS:ssa

Kouluratsastuksen GP-ohjelmassa Helsinki International Horse Show’ssa (HIHS) on tänä vuonna enemmän mielenkiintoista nähtävää kuin vuosiin. Mielessä ovat vielä ne vuodet, jolloin kouluGP:n aikana olisi tehnyt mieli karata…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland