Artikkelit

Julkaisija syyskuu 16th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mitä Tuomarinkylässä tapahtuu?

Faurien ja Kanervan klinikan aikaan lauantaina 12.9. Ruskeasuolla kerättiin adressia Pro Tuomarinkylä-liikkeelle. Osalle ratsastusväestä tämä tuli yllätyksenä. Mistä on kyse, arkkitehti Rosemarie ”Micki” Schnitzler? “Siitä, että Helsingin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland