Koulu

Julkaisija syyskuu 16th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

10 000 euroa kouluvalmennuksiin

Emile Faurien ja Emma Kanervan klinikkaan Ruskeasuolla lauantaina 12.9. osallistuneet 650 katsojaa olivat samalla mukana tukemassa Faurien pitämiä TDF-ryhmän valmennuksia Suomessa. Kouluratsastuksen kannatusyhdistyksen (KorK) puheenjohtaja Virpi Nordblad…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland