Kenttä

Julkaisija syyskuu 15th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kenttäratsastuksen musta kausi

Tekee mieli pyytää anteeksi otsikkoa, mutta mitä muuta sanoa? Kaksi suosikkilajin valmentajaa on kesän aikana tuomittu lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yksi ratsastaja saanut kilpailukiellon. Pienessä maassa “mustia aukkoja”…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist