Este

Julkaisija syyskuu 13th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Calimbar selvinnee leikkauksesta

Ainakin neljä suomalaisittain tärkeää estehevosta on läpikäynyt kuluneen ulkokauden aikana onnistuneen ähkyleikkauksen. Viimeisimpänä niistä kotimaan FWB-tähti, Ville Kulkkaan ruuna Calimbar (Calato – Erdball xx). Yhdeksänvuotias Calimbar on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland