Koulu

Julkaisija syyskuu 13th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Axis viides Perlin GP kürissä

Kotimaassa on tänä viikonloppuna GP-tasolla kouluratsastuksessa hiljaista.  Terhi Stegars on kuitenkin kilpaillut Saksan Perlissä ja Anna von Wendt Ruotsin Djursholmissa. Stegars teki ykköshevosellaan Axiksella (Sixtus – Angard)…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist