Artikkelit

Julkaisija syyskuu 12th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kilpahevosen hyvinvointi

Stop. Kahvipöytäpuheet kilpahevosten tylsästä karsinaelämästä eivät maailman tähtiratsujen kotitalleissa pidä paikkaansa. Huippuhevosia ei sen enempää pahoinpidellä kuin pidetä pumpulissakaan.  Tämä teksti saa nyt kuulostaa kouluratsastaja Terhi Stegarsin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist