Artikkelit

Julkaisija syyskuu 8th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kolme NC-miestä Scandicissa

Kun Suomen esteratsastusmaajoukkueen chef d’équipe, Hervé Godignon, eilen maanantaina saapui Suomeen, hän piti ensimmäiseksi palaverin Tom Gordinin ja Kristian Nymanin kanssa. Miesten agendalla hotelli Scandic Parkissa oli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland