Artikkelit

Julkaisija syyskuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Sänky tarvittiin, sänky saatiin

Sunnuntaina 30. elokuuta Jessica Aminoff heräsi kotonaan Riilahdessa. Ilma oli kirkas, mutta hänen oli vaikea ratkaista, lähteäkö Laaksolle hyppäämään kilpaa vai ei. Matkaa Riilahdesta Laakson ratsastusstadionille Helsinkiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist