Artikkelit

Julkaisija syyskuu 6th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Köyden pelko, öljyn kutsu

Miten liittyvät toisiinsa amerikkalaiset autot, hevoset, vanhat brittimoottoripyörät, painonnosto, mustangit… ja eteeriset öljyt? Yhden nimen kautta. Seija Tillanen. Kun Tillanen oli 18-vuotias, hän ei meinannut saada vanhaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland