Artikkelit

Julkaisija syyskuu 5th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

HM.fi / Syyskuu 2015

3685. Sen verran on viimeisen 12 kuukauden aikana ollut eri ratsukoita FEI-rankingpisteillä kenttäratsastuksessa. Pisteitä saa, jos mahtuu luokassaan 16 parhaan joukkoon. Kenttäratsastuksen FEI-maailmanrankingin kärjessä on lajin EM-kilpailujen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland