Koulu

Julkaisija syyskuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Johnson nousee FEI-rankingissa

FEI:n maailmanranking on kouluratsastuksen osalta elokuun lopussa 2015 edelleen Charlotte Dujardinin ja Valegron (Negro – Gershwin) hallussa. TOP10:n isoimman nousun on tehnyt Hans-Peter Minderhoud oriilla Johnson (Jazz…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland