Este

Julkaisija syyskuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-ori Clarimore voitti Saksassa

Lauri Jalkasen omistama ja Tomi Jalkasen ratsastama FWB-ori Clarimore (Clarimo – Cassiano) on tänään perjantaina voittanut Saksassa nelivuotiaiden hevosten A-tason luokan tuloksella 8,0. Luokka hypättiin Eutinissa lähellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist